اجرایی شدن تفاهم نامه جامعه المصطفی و دانشگاه بوهه میای جمهوری چک

به گزارش گروه خبری موسسه الحکمه، جلسه بررسی راهکارهای عملیاتی شدن تفاهم نامه بین جامعه المصطفی و دانشگاه بوهه میای غربی جمهوری چک صبح امروز برگزار شد.
در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه و نماینده جامعه المصطفی و دکتر دانیل کرژیک رئیس دپارتمان شرق شناسی و نماینده دانشگاه بوهه میا برگزار شد، ابعاد مختلف روند اجرایی شدن تفاهم نامه  مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
بر اساس این تفاهم دو طرف ملزم به همکاری دو جانبه در عرصه علمی و آموزشی و برگزاری دوره های فشرده برای دانشجویان و اساتید دو طرف شدند.
شایان ذکر است که این جلسه در حالی برگزار شد که روز گذشته جلسه اختتامیه دوره آموزشی کوتاه مدت چک برگزار شد و در این دوره دانشجویان کشور چک به مدت ۲۶ روز در برنامه های آموزشی و فرهنگی موسسه الحکمه شرکت نمودند.