ادامه بازتاب خبری سومین گفتگوی اسلام و مسیحیت

خبرنگار سایت – ۲۳ خرداد ۹۵ : به گزارش گروه خبر موسسه الحکمه، سومین گفتگوی اسلام و مسیحیت با محوریت صلح و عدالت جهانی، بازتاب گسترده ای در خبرگزاری های داخلی و خارجی داشته و انعکاس آن همچنان ادامه دارد.

رسانه ها و خبرگزاری های مختلف با بیان ابعاد گسترده این گفتگو به تبیین دستاوردهای چنین گفتگوهایی پرداخته و بر اهمیت آن تاکید نمودند .

« اسلام ناب و آیین مسیحیت ارتدکس هر دو خواهان استقرار صلح و عدالت جهانی هستند » از جمله تیترهایی بود که خبرگزاری ایرنا، خبرگزاری حوزه علمیه، باشگاه خبرنگاران جوان، فرهیختگان آنلاین و خبر آنلاین، از آن برای تشریح این دور از گفتگو ها استفاده کردند.

شیعه نیوز به نقل قول از رئیس دانشگاه الهیات ارتدوکس بخارست نوشت : « تفکر شیعی از پتانسیل بسیار بالایی برای گفتگو و تعامل برخوردار است » و خبرگزاری کشاورز نیوز آن را به استقبال رئیس دانشگاه الهیات ارتدوکس بخارست از تفکر شیعی تعبیر کرد.

خبرگزاری اهل البیت، فارس نیوز ، پایگاه اطلاع رسانی حضرت معصومه (ع)، خبرگزاری مهر، خبرگزاری جامعه المصطفی، پایگاه تحلیل خبری هدانا و رسانیوز  از دیگر خبرگزاری هایی بودند که به انعکاس خبر سومین گفتگوی اسلام و مسیحیت پرداختند و این در حالی است که با گذشت یک ماه از اتمام این دور از گفتگوها بازتاب آن در خبرگزاری های مختلف همچنان ادامه دارد.

شایان ذکر است سومین گفتگوی ادیان ( اسلام و مسیحیت ) با موضوع صلح و عدالت جهانی ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ۹۵ در موسسه الحکمه برگزار گردید.