امضاء تفاهم نامه با دانشگاه اهل بیت

گروه خبری سایت موسسه : دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه دوره های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی الحکمه صبح شنبه هشتم آبان با حضور در دانشگاه اهل بیت در جلسه با مسئولین این دانشگاه شرکت کرد.

جناب آقای دکتر موسوی رئیس دانشگاه اهل‌البیت به ضرورت گسترش فعالیت‌های دینی در مراکز و موسسات دانشگاهی و حوزوی تأکید کرد و گفت: افزایش چنین مراکز و دوره‌هایی موازی کاری نیست بلکه هم‌افزایی می‌باشد.

وی اظهار کرد ما در خصوص برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی در ابتدای راه هستیم و از هر کمکی از سوی جامعه المصطفی العالمیه استقبال می کنیم. ایشان به مزایای حضور در پایتخت اشاره و به جذابیت‌های آن برای فراگیران خارجی و دریافت مدرک از تهران تاکید کرد.

در ادامه‌ی جلسه دکتر ملک افضلی درخصوص فعالیت‌های این مؤسسه الحکمه توضیحاتی ارائه کرد و محورهای همکاری بین مؤسسه الحکمه و دانشگاه اهل‌البیت ارا برشمرد. وی پیشنهاد کرد این موضوع‌ها که در قالب یک تفاهم‌نامه تهیه شده است، توسط رؤسای طرفین امضا و ابلاغ شود.