بازدید آیت الله اعرافی از غرفه موسسه الحکمه در نمایشگاه دستاوردهای جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش گروه خبری سایت موسسه : آیت الله اعرافی رئیس جامعه المصطفی العالمیه عصر دیروز همزمان با افتتاح نمایشگاه دستاوردهای جامعه المصطفی، از غرفه موسسه الحکمه بازدید کرد.
وی با تقدیر از فعالیت های انجام شده در زمینه تهیه بسته های آموزشی، بر ضرورت ارتقا و گسترش روزافزون آن تاکید کرد.
رئیس جامعه المصطفی افزود : تدوین بسته های آموزشی منطبق بر دوره های آموزشی کوتاه مدت از موارد مهمی بود که در گذشته به آن اشاره شده و تدوین آنها حرکت رو به رشد موسسه الحکمه در ارتقاء برنامه های آموزشی را نشان می دهد.
آیت الله اعرافی ضمن بررسی محتوای چند بسته آموزشی، آنها را تایید و بر اهتمام به تدوین تعداد بیشتری از بسته آموزشی تاکید کرد.