بازدید مسئولین دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از موسسه آموزش های کوتاه مدت

سوری ابراهیم سیسی، درگذشت
۱۳۹۴/۱۲/۲۸

بازدید مسئولین دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از موسسه آموزش های کوتاه مدت

زمینه های امضاء تفاهم نامه همکاری با دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی فراهم گردید.

خبرنگار سایت – ۱۵ اسفند ۹۴: هیئت مسئولین دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی روز پنجشنبه ۹۴/۱۲/۱۳ با حضور در موسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی جامعه المصطفی (ص) العالمیه از نزدیک با فعالیت های موسسه آشنا شدند.

هیئت مهمان متشکل از دکتر خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی، رئیس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر محمود احمدیان عطاری معاون آموزش دانشگاه و دکتر میرطاهری مدیر کل دفتر همکاریهای بین المللی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در ساعت ۱۲ در موسسه حاضر شده ، توسط حجج الاسلام و المسلمین کاشانی معاون آموزش و مسعودی معاون فرهنگی تربیتی و جناب آقای شهیدی مدیر اداره ارتباطات و بین الملل موسسه، مورد استقبال قرار گرفتند و با شرکت در نماز جماعت به ادای این فریضه دینی پرداختند .

در جلسه ای که با حضور هیئت مسئولین دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه آموزش های کوتاه مدت و معاونین موسسه برگزار گردید طرفین به تبادل نظر پرداختند.

دکتر ملک افضلی با تشریح اهداف و برنامه های موسسه به ارائه طرح های پیش بینی شده در سال آتی پرداخته و بر لزوم همکاری مراکز علمی داخل کشور در رشد و ارتقای سطح علمی و معنوی جامعه و جهان اسلام تاکید نمودند. ایشان با اشاره به گفتمان های علمی بین المللی برگزار شده در موسسه آموزش های کوتاه مدت، استفاده از ظرفیت علمی مراکز علمی داخل و خارج کشور را از اهداف موسسه بیان نمودند.

دکتر خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اهمیت فعالیت های انجام شده در موسسه، بر عدم اطلاع مراکز دانشگاهی از ظرفیت بالای چنین مراکزی اذعان نموده و از امضا تفاهم نامه بین دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و جامعه المصطفی (ص) الغامیه ابراز امیدواری نمودند.

شایان ذکر است این جلسه در حالی برگزار گردید که مقرر شده بود تا هیئت مهمان پس از آن در جلسه ای با حضور ریاست جامعه المصطفی (ص) العالمیه شرکت نمایند.