بازدید رئیس و معاونان دانشگاه الزهراء از موسسه الحکمه

شهادت امام محمد تقی (ع)
۱۳۹۵/۰۶/۱۱

بازدید رئیس و معاونان دانشگاه الزهراء از موسسه الحکمه

گروه خبری موسسه الحکمه : خانم دکتر خزعلی رئیس دانشگاه الزهراء بهمراه معاونان فرهنگی، بین الملل و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه صبح روز شنبه ۹۵/۶/۶ از موسسه الحکمه بازدیدی نموده و در جلسه ای با حضور رئیس و معاونان موسسه شرکت کردند.

دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه با تبیین اهداف و دست آوردهای موسسه به رویکرد فعالیت های آموزشی و فرهنگی موسسه پرداختند.

در این بازدید دکتر خزعلی با اعلام آمادگی جهت پذیرش همسران و فرزندان دختر طلاب جامعه المصطفی و برگزاری دوره‌های پسا دکترا در برخی رشته‌ها گفت: « دانشگاه الزهرا از لحاظ محیط آموزشی برای خواهران، یکی از سالم‌ترین دانشگاه‌ها در سطح کشور بوده و زمینه‌ی خوبی برای تحصیل خواهران فراهم می‌باشد.»

بازدید مسئولین دانشگاه الزهرا از فضای آموزشی موسسه الحکمه از دیگر برنامه هایی بود که در حاشیه این دیدار انجام شد.

شایان ذکر است این بازدید که به همت معاونت ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی(ص) العالمیه صورت گرفت، به منظور شناخت بیشتر و بهتر طرفین از ظرفیت های بالقوه و بالفعل یکدیگر، برای همکاریهای آتی انجام شد.