بازدید علمای کشورهای آفریقایی از موسسه الحکمه

هفته دولت
۱۳۹۵/۰۶/۰۶

بازدید علمای کشورهای آفریقایی از موسسه الحکمه

گروه گزارش: جمعی از علمای اهل سنت کشورهای آفریقایی از موسسه الحکمه جامعه المصطفی (ص) بازدید کردند.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی، در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین  محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه ضمن تبیین اهداف و فعالیت های موسسه به اجرای دوره های کوتاه مدت برای فراگیران کشورهای مختلف جهان پرداخت  و ابراز داشت: این موسسه به صورت تخصصی  دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی  را برای فراگیران سراسر جهان با ادیان و مذاهب گوناگون  برگزار می کند.

حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی، با اشاره به برنامه های آموزشی صورت گرفته در موسسه الحکمه ابراز داشت: دوره های آموزشی صرفا به جلسات آموزشی خلاصه نمی شود، بلکه برنامه های فرهنگی متنوع از جمله بازدید از اماکن مختلف مذهبی و فرهنگی و دیدار با شخصیت های بزرگ دینی برای فراگیران در نظر گرفته می شود.

وی عنوان داشت: این موسسه پذیرای فراگیران از تمانی کشورهای مسلمان می باشد که علوم و معارف اسلامی را بدونه تعصب علمی و مذهبی آموزش می بینند.

رئیس موسسه الحکمه گفت: جامعه المصطفی مصداق بارز  اجرای دستور خداوند متعال   که می فرمایند؛ وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَ لاتَفَرَّقُوا و… می باشد. و با شعار «أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلاَّ اللهُ» و «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله» در جهت پیشرفت و اعتلای مکتب اسلام است.

لازم به ذکر است، در این بازدید علمای کشور های آفریقایی،  ضمن ارج نهادن به فعالیت های صورت گرفته در موسسه حکمت، برگسترش و توسعه این گونه فعالیت ها تاکید نمودند و خواهان همکاری های متقابل درخصوص آموزش های کوتاه مدت به فراگیران شدند.