بازدید مدیران و نمایندگان جامعه ‌المصطفی از مؤسسه الحکمه

سمینار تخصصی حقوق بشر اسلامی
۱۳۹۵/۰۵/۰۶

بازدید مدیران و نمایندگان جامعه ‌المصطفی از مؤسسه الحکمه

به گزارش گروه خبری سایت موسسه، مدیران و نمایندگان حاضر در دهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعه‌ المصطفی (ص) ، با حضور در مؤسسه دوره های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی الحکمه، با «حجت‌الاسلام والمسلمین ملک‌افضلی»، رئیس مؤسسه دیدار و درباره برگزاری دوره‌های کوتاه ‌مدت در خارج کشور گفت‌و‌گو کردند.
دکتر محسن ملک افضلی، ضمن خیرمقدم به مدیران و نمایندگان جامعه‌ المصطفی (ص) در خارج کشور و آرزوی موفقیت برای آنان، درباره کارنامه عملکرد ده ساله و سیاست‌های پذیرشی حاکم بر مؤسسه الحکمه، با توجه به تغییرات مدیریتی مؤسسه توضیح دادند.
ایشان همچنین با اشاره به نکاتی در خصوص نحوه تعامل نمایندگان جامعه المصطفی (ص) با موسسه در اجرای دوره های کوتاه مدت بر اهمیت نخبه گزینی در دوره های پیشنهادی و برگزاری گفتمان های علمی تاکید نمودند.
ریاست موسسه الحکمه، استفاده بهینه از ظرفیت‌های نمایندگی های المصطفی (ص) جهت مشارکت در اجرای دوره‌های کوتاه مدت را از شاخص های مهم برشمرد و خاطر نشان کرد درصدد اجرای طرح های کلیدی جهت ارتقای فعالیت های موسسه هستیم.
در این نشست، تعدادی از نمایندگان با تقدیر از فعالیت های انجام شده جهت برگزاری دوره های کوتاه مدت، به ارائه پیشنهادات و بحث و تبادل نظر در راستای پیشبرد اهداف موسسه و جامعه المصطفی (ص) پرداختند.
بازدید از نمایشگاه دست‌آوردهای مؤسسه و پخش کلیپ معرفی مؤسسه الحکمه، از بخش‌های دیگر این برنامه بود.
گفتنی است، در پایان این دیدار، مدیران و نمایندگان المصطفی در ضیافت شام مؤسسه شرکت نمودند و به آنان هدایایی به رسم یادبود اعطا شد.

m0   m01

m02   m03