بازدید پروفسور هنری دولهوگ از موسسه الحکمه

به گزارش اداره ارتباطات و بین الملل موسسه، صبح امروز پروفسور هنری دولهوگ رئیس دانشکده الهیات مسیحیت دانشگاه کاتولیک فرانسه و دکتر جازاری از اساتید این دانشکده از موسسه الحکمه بازدید کردند.

در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین  کاشانی معاون آموزشی موسسه الحکمه ضمن تبیین اهداف و فعالیت های موسسه به بیان نحوه اجرای دوره های کوتاه مدت برای فراگیران کشورهای مختلف جهان پرداخت  و ابراز داشت: این موسسه به صورت تخصصی  دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی  را برای فراگیران سراسر جهان با ادیان و مذاهب گوناگون  برگزار می کند.

حجت الاسلام والمسلمین کاشانی، با اشاره به برنامه های آموزشی صورت گرفته در موسسه الحکمه ابراز داشت: دوره های آموزشی صرفا به جلسات آموزشی خلاصه نمی شود، بلکه برنامه های فرهنگی متنوع از جمله بازدید از اماکن مختلف مذهبی و فرهنگی و دیدار با شخصیت های بزرگ دینی برای فراگیران در نظر گرفته می شود.

پروفسور دولهوگ، ضمن ارج نهادن به فعالیت های انجام شده در موسسه الحکمه، برگسترش و توسعه این گونه فعالیت ها تاکید نمودند و خواهان همکاری های متقابل درخصوص آموزش های کوتاه مدت به فراگیران شدند.