برگزاری دوره تخصصی سلفی شناسی

به گزارش گروه خبری موسسه: موسسه الحکمه در راستای رسالت کلان جامعه المصطفی العالمیه و تجهیز فعالان فرهنگی جهان اسلام به دانش و مهارت های متناسب با نیاز روز، اقدام به برگزاری دوره تخصصی سلفی شناسی نموده است .

به این منظور کمیته علمی مربوطه در موسسه و با حضور اساتید مبرزی چون آیت الله نجم الدین طبسی و استاد علیزاده موسوی تشکیل گردید و بعد از طراحی کلان دوره در دو بخش ۱- دوره مبانی معرفتی سلفیه ۲- سلفی شناسی معاصر، سرفصلها و زمان برگزاری دوره ها مشخص شد و اطلاع رسانی لازم جهت ثبت نام از متقاضیان با انتشار فراخوان و از طریق وبسایت موسسه انجام شد.

بر این اساس بخش اول دوره ازمورخ ۱۳/۱۱/۹۵ در روزهای پنجشنبه از ساعت ۳۰/۸ لغایت ۱۷ شروع شده و تا ۱۹/۱۲/۹۵ ادامه خواهد داشت.

راه اندازی کانال تلگرام ویژه ۲۷ نفر از فراگیران دوره و درج فایلهای صوتی و تقریر دروس و منابع مجازی معرفی شده توسط اساتید از دیگر اقدامات انجام شده در این دوره می باشد.

شایان ذکر است طبق تمهیدات در نظر گرفته شده بخش دوم این دوره از اوایل سال ۹۶ اجرا خواهد شد و موسسه الحکمه امیدوار  است دانش آموختگان این دوره علاوه بر توانمندی جهت تدریس موضوعات مرتبط با سلفیت ووهابیت به زبان اصلی در دوره های کوتاه مدت ،نقشی کارآمد وموفقی در کشورهای خویش در ایجاد وحدت و همگرایی بین مسلمانان و دفع فتنه سلفیت تکفیری داشته باشند .