برگزاری دوره سریلانکا با حضور نماینده پارلمان و جمعی از فرهیختگان این کشور

دیدار نماینده استان قم و نماینده پارلمان سریلانکا در موسسه الحکمه
۱۳۹۸/۰۱/۲۹

برگزاری دوره سریلانکا با حضور نماینده پارلمان و جمعی از فرهیختگان این کشور

به گزارش گروه خبری سایت موسسه – نماینده پارلمان کشور سریلانکا در راس گروهی از فرهیختگان این کشور اقدام به شرکت در یک دوره آموزشی فرهنگی کردند .

این دوره که شامل افراد برجسته ای مانند آراوینده کومار نماینده کشور سریلانکا و تنی چند از اساتید و فعالان علمی کشور متبوع است صبح روز امروز طی مراسم افتتاحیه آغاز شد.

دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه در مراسم افتتاحیه این دوره به تبیین اهداف و سیاست های جامعه المصطفی و موسسه الحکمه پرداخت .

رئیس موسسه الحکمه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های موسسه ابراز امیدواری کرد دوره برنامه ریزی شده برای مهمانان سریلانکا، مفید بوده و به نحو احسن برگزار شود .

دکتر ملک افضلی در ادامه به تشریح مسائل سیاسی جهان اسلام و چالش های مقابل کشورهای منطقه پرداخت .

بازدید از مراکز علمی همچون دانشگاه مفید قم و دانشگاه ادیان همچنین دیدار با آیت الله طبسی و حجت الاسلام خالق پور جانشین ریاست المصطفی از جمله برنامه های فرهنگی بود که برای مهمانان دوره سریلانکا در نظر گرفته شد .

مراسم افتتاحیه دوره

دیدار با حجت الاسلام و المسلمین خالق پور