تداوم بررسی آیین نامه های آموزشی المصطفی (ص) در موسسه الحکمه

گروه خبری سایت موسسه : چهل و نهمین کارگروه بررسی آیین نامه های آموزشی جامعه المصطفی (ص) روز دوشنبه ۱۵/۶/۹۵ در موسسه دوره های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی الحکمه برگزار گردید.

در این کارگروه که با حضور معاونین آموزشی واحدهای صفی جامعه المصطفی (ص) تشکیل گردید، مسئله استفاده از ظرفیت واحدهای المصطفی در برگزاری و صدور مدارک پیشرفته زبان فارسی و عربی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین الزام طلاب به تدوین و ارائه مقاله در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دیگر مواردی بود که در دستور کار جلسه قرار داشت و مورد تبادل نظر و تصمیم گیری واقع شد.

جناب آقای حمیدرضا قلی زاده مدیر کل امور تحصیلی ستاد المصطفی (ص) تصریح کرد ارائه مدرک پیشرفته یک زبان خارجی برای فارغ التحصیلان دوره دکتری الزامی است که لازم است در این خصوص از  ظرفیت های موجود از قبیل موسسه زبان و فرهنگ اسلامی استفاده شود.

حضور دکتر محسن ملک افضلی ریاست موسسه الحکمه در چهل و نهمین کارگروه بررسی آیین نامه های آموزشی از موارد قابل توجه این جلسه بود که مورد استقبال حاضرین در جلسه قرار گرفت.

رئیس موسسه الحکمه ضمن خیر مقدم به مهمانان حاضر در جلسه، فرا رسیدن ایام حج و عید قربان را تبریک گفت و فاجعه منی و بی کفایتی حکومت عربستان سعودی در این حادثه غم بار را یادآور شد.

وی با اشاره به کارنامه ده ساله موسسه و آمار عملکرد پنج ماه اخیر از افزایش ۳۰ درصدی دوره های کوتاه مدت در سال جاری خبر داد و تاکید کرد افزایش تعداد دوره ها با سیاست نخبه گزینی و افرایش سطح کیفی و محتوای آموزشی همراه بوده است.

دکتر ملک افضلی اقدامات اساسی انجام شده جهت ارتقای موسسه الحکمه را بر شمرد و خاطر نشان کرد پتانسیل لازم جهت برگزاری دوره های کوتاه مدت به ۹ زبان دنیا وجود دارد.

رئیس موسسه الحکمه با بیان روش های متفاوتی که مراکز آموزشی برای احتساب ارزش مقاله علمی در نظر می گیرند، پیشنهاد کرد ارائه حداقل یک مقاله در مجلات خارجی برای طلاب اجباری باشد و چاپ مقاله با درج نام استاد راهنما ، استاد مشاور ، نام جامعه المصطفی (ص) و تایید اداره تحصیلات تکمیلی انجام شود تا به ارتقاء اعتبار علمی جامعه المصطفی (ص) العالمیه منتج گردد.

جناب آقای توکلی که به عنوان نماینده معاونت پژوهش در کارگروه حضور داشت با تایید بیانات دکتر ملک افضلی، آخرین سیاست های وزارت علوم در خصوص نقش مقاله علمی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را تبیین نمود.

شایان ذکر است در پایان جلسه کارگروه مقرر گردید پنجاهمین جلسه این کارگروه در دانشگاه مجازی المصطفی برگزار شود.

i1

i2