حضور اساتید و علماء دانشگاه سلیمانیه عراق در موسسه الحکمه

جمعی از علماء و اساتید دانشگاه سلیمانیه عراق صبح امروز، از موسسه الحکمه جامعه المصطفی (ص) بازدید کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و بین الملل موسسه، در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین  محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه ضمن تبیین اهداف و فعالیت های موسسه به بیان نحوه اجرای دوره های کوتاه مدت برای فراگیران کشورهای مختلف جهان پرداخت  و ابراز داشت: این موسسه به صورت تخصصی  دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی  را برای فراگیران سراسر جهان با ادیان و مذاهب گوناگون  برگزار می کند.

حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی، با اشاره به برنامه های آموزشی صورت گرفته در موسسه الحکمه ابراز داشت: دوره های آموزشی صرفا به جلسات آموزشی خلاصه نمی شود، بلکه برنامه های فرهنگی متنوع از جمله بازدید از اماکن مختلف مذهبی و فرهنگی و دیدار با شخصیت های بزرگ دینی برای فراگیران در نظر گرفته می شود.

وی عنوان داشت: این موسسه پذیرای فراگیران از تمامی کشورهای مسلمان می باشد که علوم و معارف اسلامی را بدونه تعصب علمی و مذهبی آموزش می بینند و ما خوشحال خواهیم شد میزبان دانشجویان دانشگاه سلیمانیه در قالب دوره های کوتاه مدت باشیم.

لازم به ذکر است، در این بازدید، مهمانان ضمن ارج نهادن به فعالیت های انجام شده در موسسه حکمت، برگسترش و توسعه این گونه فعالیت ها تاکید نمودند و خواهان همکاری های متقابل درخصوص آموزش های کوتاه مدت به فراگیران شدند.