حضور اساتید و علماء دانشگاه سلیمانیه عراق در موسسه الحکمه

جمعی از اساتید و علماء دانشگاه سلیمانیه عراق از موسسه الحکمه بازدید نمودند.

به گزارش اداره ارتباطات و بین الملل موسسه، در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین  محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه ضمن تبیین اهداف و فعالیت های موسسه به اجرای دوره های کوتاه مدت برای فراگیران کشورهای مختلف جهان پرداخت  و ابراز داشت: این موسسه به صورت تخصصی  دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی  را برای فراگیران سراسر جهان با ادیان و مذاهب گوناگون  برگزار می کند.

حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی، با اشاره به برنامه های آموزشی انجام شده در موسسه الحکمه ابراز داشت: دوره های آموزشی صرفا به جلسات آموزشی خلاصه نمی شود، بلکه برنامه های فرهنگی متنوع از جمله بازدید از اماکن مختلف مذهبی و فرهنگی و دیدار با شخصیت های بزرگ دینی برای فراگیران در نظر گرفته می شود.

وی عنوان داشت: این موسسه پذیرای فراگیران از تمامی کشورهای مسلمان می باشد که علوم و معارف اسلامی را بدونه تعصب علمی و مذهبی آموزش می بینند. و ما بسیار خوشحال خواهیم شد میزبان شما و دانشجویان دانشگاه سلیمانیه در چهارچوب دوره های کوتاه مدت باشیم.

لازم به ذکر است، در این بازدید علمای دانشگاه سلیمانیه،  ضمن ارج نهادن به فعالیت های صورت گرفته در موسسه حکمت، برگسترش و توسعه این گونه فعالیت ها تاکید نمودند و خواهان همکاری های متقابل درخصوص آموزش های کوتاه مدت به فراگیران شدند.