حضور موسسه آموزشهای کوتاه مدت ضروری است

بازدید ریاست جامعه المصطفی (ص) العالمیه از سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی

خبرنگار سایت : آیت الله علیرضا اعرافی روز سه شنبه ۹۴/۱۱/۲۷ با حضور در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از غرفه های نمایشگاه بازدید نموده و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره بر لزوم آشنایی روحانیون با رسانه های دیجیتال، بر افزایش سواد رسانه ای قشر روحانیت به عنوان مرجعیت مردم جامعه تاکید نمود.

آیت الله اعرافی در گفتگو با خبرنگار سایت موسسه آموزش های کوتاه مدت گفت : « حضور موسسه آموزش های کوتاه مدت در چنین محیط هایی ضروری است و می بایست از تمامی ظرفیت های نمایشگاه جهت تحقق اهداف موسسه و در راس آن جامعه المصطفی (ص) بهره برد.»

رئیس جامعه المصطفی (ص) با ارائه رهنمودهایی جهت استفاده از موسسات و مراکز تولید محتوای حاضر در نمایشگاه، بهره مندی از اینگونه مراکز را از ضروریات موسسه آموزش های کوتاه مدت به عنوان یک مرکز آموزشی بین المللی در جهان اسلام برشمرد.

شایان ذکر است بازدید آیت الله اعرافی از نمایشگاه رسانه های دیجیتال با استقبال قابل توجه غرفه های خبرگزاری روبرو شد به طوری که رئیس جامعه المصطفی (ص) در مصاحبه با خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ دادند.