دیدار اساتید و روسای دانشگاه های ترکیه با ریاست جامعه المصطفی العالمیه

ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد
۱۳۹۶/۱۱/۲۷

دیدار اساتید و روسای دانشگاه های ترکیه با ریاست جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش گروه خبری سایت موسسه – جمعی از اساتید و روسای دانشگاه های ترکیه که به عنوان گروهی از فرهیختگان کشور ترکیه در موسسه الحکمه حضور دارند، عصر امروز با ریاست جامعه المصطفی دیدار کردند.

در این دیدار آیت الله اعرافی رئیس جامعه المصطفی العالمیه ضمن ابراز خرسندی و خوش آمدگویی به مهمانان، برای آنها آرزوی سلامت و برادری پایدار کرد.

وی خاطر نشان کرد سه زبان عربی، ترکی و فارسی، زبانهایی هستند که بیشترین تاثیر را در گسترش اسلام دارند.

آیت الله اعرافی ضمن ارزیابی مثبت و دوستانه از روابط دو کشور ایران و ترکیه، ابراز امیدواری کرد که این روابط با فعالیتهای علمی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مشترک بین مسئولان دو کشور و تحقیقات علمی بین جامعه علمی و مذهبی دو جانبه، به تعمیق و پایداری روزافزون برسد.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی از اساتید موسسه الحکمه که این دوره را همراهی می کند، گزارشی از برنامه های اجرا شده و آتی برای این گروه ارائه کرد.

یکی از اساتید کشور ترکیه از ریاست جامعه المصطفی بخاطر برگزاری برنامه ها، پذیرایی و مهمان نوازی مثال زدنی تشکر کرد و اظهار کرد که تحقیقات آنها در زمینه شیعه شناسی است و آنها این موضوع را عمیقا دنبال می کنند. همچنین تلاقی این دیدار را با ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مبارک دانسته و از این حمایت مردمی و اقتدار ملی و بازتاب آن در جوامع غربی به عنوان یک نکته ی قوت و قابل تامل نام برد.

وی همچنین از نزدیکی دو ملت و دو زبان فارسی و ترکی ابراز خرسندی کرد و از المصطفی بعنوان یک مرکز بزرگ بین المللی درخواست کرد که تولیدات خود را به زبان ترکی ترجمه کند تا بتواند مورد بهره برداری محققان و اساتید ترک قرار گیرد.

شایان ذکر است دکتر ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه گزارشی از وضعیت دوره های برگزار شده در سال ۹۶ و سطح فراگیران توضیحاتی ارائه کرد. وی همچنین درخصوص برگزاری همایش اسلام در اروپا و استقبال چشمگیر اندیشمندان و اساتید داخلی و خارجی از این همایش و پنل های تخصصی آن گزارش مختصری ارائه کرد.