دیدار تعدادی از دانش آموختگان تایلندی المصطفی با آیت الله اعرافی

خبرنگار سایت – ۵ اردیبهشت ۹۵ : تعدادی از طلاب تایلندی شرکت کننده در دوره های آموزشی موسسه الحکمه روز یکشنبه ۱۳۹۵/۲/۵ با حضور در سازمان مرکزی المصطفی با آیت الله اعرافی ریاست جامعه المصطفی (ص) دیدار و گفت و گو کردند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی ریاست موسسه الحکمه که در راس هیئت بازدیدکننده قرار داشتند با اشاره به رویکرد موسسه در نخبه گزینی و پذیرش افراد موثر، اظهار داشتند: در سال ۱۳۹۵ این هدف محقق شده و  امیدواریم تا پایان سال ادامه یابد.

وی ضمن تقدیر از تلاش های روز افزون کارشناسان موسسه الحکمه، اظهار داشت: بیش از ۴۰ طرح خرد و کلان در موسسه در حال پیگیری بوده در حال اجرایی شدن است. این برنامه ها ارتقاء فعالیت های آموزشی فرهنگی و پژوهشی را به دنبال داشته است.

۲۲۲

در این دیدار مهمانان به معرفی خود و فعالیت های دینی شان در کشور تایلند پرداختند. سپس ریاست جامعه المصطفی (ص) به ارائه سخنانی در راستای فعالیت های مهمانان پرداختند.

آیت الله اعرافی تصریح کردند: خدمات شما در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی مدیریت و تحصیل بسیار مغتنم و ارزشمند است و امیدواریم خدمات شما مورد لطف، عنایت و توجه خداوند متعال قرار گیرد.

ایشان در ادامه ضمن گرامیداشت مناسبت های ماه رجب بر اهمیت و شأن این دو ماه در اسلام تاکید کرده، اظهار داشتند: ماه مبارک رجب و شعبان و رمضان، قله های بلند سال هستند و فیوضات مقرر شده در این  ماه ها قابل وصف نیست.

ریاست جامعه المصطفی (ص) در محور دوم سخنان خود با تبیین جریان اسلام ناب و جریان معارف اهل بیت علیهم السلام، به خطرات و چالش های رویاروی جهان اسلام تاکید کرده و  نقش استکبار در مسائل موجود و نحوه پیشگیری از آفت های تفرقه ملت های مسلمان را خاطرنشان کردند.

این جلسه در ساعت ۱۲ خاتمه یافت.