شروع تعاملات دو جانبه موسسه الحکمه و دانشگاه الزهرا

در نشست مسئولین موسسه الحکمه و دانشگاه الزهرا، دو طرف در آستانه همکاری و تعاملات دو جانبه قرار گرفتند.

گروه خبری سایت موسسه :این جلسه با حضور مسئولین موسسه الحکمه در دانشگاه الزهرا صبح دیروز برگزار شد و دکتر ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه توضیحاتی درخصوص فعالیتهای جامعه المصطفی و موسسه الحکمه بیان کرد.

وی اعلام آمادگی کرد که پذیرای دانشجویان و اساتید دانشگاه الزهراء در موسسه الحکمه باشند. برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت برای دانشجویان، برگزاری نشست‌های علمی برای اساتید دانشگاه، تبادل استاد بین موسسه و دانشگاه، همکاری در برگزاری دوره‌های فرصت‌مطالعاتی به ویژه برای خواهران و بازدید فراگیران دوره‌های کوتاه‌مدت از دانشگاه الزهرا و برگزاری برنامه‌های فرهنگی برای آنها از جمله موارد همکاری بین موسسه و دانشگاه مطرح شد.

خانم دکتر خزعلی رئیس دانشگاه الزهرا، ضمن استقبال از موارد همکاری مطرح شده، از بازدید قبلی خود از جامعه المصطفی العالمیه و موسسه الحکمه ابراز خشنودی کرد و اظهار کرد: خوب است این محورهای همکاری که قبلا هم در قم روی آنها تاکید شد پس از امضای تفاهم‌نامه، عملیاتی شود و حتی در چند مورد هم که شده، اجرایی شود.

در ادامه آقای دکتر سیف معاون آموزش دانشگاه الزهرا نسبت به معرفی دانشگاه پرداخت و دانشکده‌های دانشگاه الزهرا را نامبرد. دانشکده ریاضی، دانشکده علوم زیستی، فیزیک و شیمی، دانشکده فنی مهندسی، دانشکده تربیت بدنی، دانشکده هنر، دانشکده زبان، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دانشکده الهیات و دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و پژوهشکده زنان دانشکده‌های دانشگاه است. این دانشگاه حدود سیصد و هفتاد عضو هیئت علمی و بیش ده هزار دانشجو دارد.

سپس خانم دکتر صف‌آرا رئیس پژوهشکده زنان توضیحاتی درخصوص فعالیتهای این پژوهشکده در امور زنان ارائه کرد.

خانم دکتر بختیاری رئیس دانشکده ادبیات از برگزاری همایش حج با محور حوادث سال گذشته‌ خبر داد و اعلام کرد تا موسسه الحکمه نیز در برگزاری این همایش همکاری نماید.

خانم دکتر خادمی معاون فرهنگی در خصوص پذیرش دوره‌های فرصت مطالعاتی سوالاتی مطرح کردند که دکتر ملک افضلی به سوالات پاسخ داد.

در ادامه جلسه خانم دکتر نوارچی، خانم دکتر نظری رئیس دانشکده الهیات، خانم دکتر شجاعی رئیس دانشکده تربیت بدنی در حوزه‌ی کاری خود توضیحاتی ارائه کرد.

بازدید، از دانشکده ادبیات و دانشکده الهیات و رئیس، اساتید و اعضای هیئت علمی از دیگر برنامه های این بازدید بود.