فراهم سازی تعاملات متقابل موسسه الحکمه و دانشگاه اهل بیت (ع)

ریاست و معاونین دانشگاه اهل بیت (ع) از موسسه الحکمه بازدید نمودند.

خبرنگار سایت – ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ : آقای دکتر موسوی رئیس دانشگاه اهل بیت (ع) به همراه حجت الاسلام و المسلمین دکتر پیش نمازی معاون آموزش و پژوهش و دکتر رمضانی معاون بین الملل دانشگاه، روز پنجشنبه ۹/۲/۹۵ در موسسه الحکمه حضور یافتند.

هیئت مهمان ضمن بازدید از موسسه الحکمه و محیط آموزشی آن در جلسه ای با حضور ریاست ومعاونین این مرکز آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه الحکمه با تبیین اهداف و دست آوردهای موسسه به رویکرد فعالیت های موسسه پرداختند.

دکتر موسوی با اشاره به افزایش تعداد مراکز آموزش دینی اظهار کردند به دلیل حجم درخواست متقاضیان برای اینگونه آموزش ها، نیازمند افزایش ظرفیت هستیم .

وی افزودند : دانشگاه اهل بیت (ع) از سال ۱۳۸۳ مشغول به فعالیت است و هم اکنون به جایی رسیده که می خواهد نخبه گزینی کند و دوره های کوتاه مدت برگزار نماید.

ایشان ابراز امیدواری کردند همکاری و تعامل موثری بین دانشگاه اهل بیت (ع) با جامعه المصطفی (ص) و بویژه موسسه الحکمه انجام گیرد که این موضوع مورد استقبال ریاست موسسه الحکمه واقع شد و مقرر گردید تا دو مرکز از ظرفیت های یکدیگر استفاده نمایند.

_MG_0309

_MG_0313