قدردانی نمایندگان دوره چک از ریاست موسسه آموزشهای کوتاه مدت

رابطین دوره چک به نمایندگی از دانشگاه بوهمیا غربی هدیه ای فرهنگی به حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی، اهدا نمودند.

خبرنگار سایت : نمایندگان دوره چک، دکتر پیتر پلیکان و خانم دکتر ورونیکا سوبوتکوا روز پنجشنبه 94/11/29 با حضور در دفتر  ریاست موسسه آموزشهای کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی به پاس زحمات و خدمات انجام شده، هدیه ویژه ای را به حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی ریاست موسسه آموزش های کوتاه مدت، اهدا نمودند.

این هدیه نوعی کریستال منقش است که از صنایع کشور چک محسوب می شود و به عنوان هدیه ای مرسوم و بین المللی در کشور چک استفاده می شود و از جانب دانشگاه بوهمیا غربی کشور چک به رئیس موسسه آموزش های کوتاه مدت اهدا گردید.
شایان ذکر است دکتر پیتر پلیکان از شخصیت های برجسته مسلمان شده و از افراد متنفذ سیاسی و فرهنگی کشور چک و خانم دکتر ورونیکا سوبوتکوا معاون دپارتمان شرق شناسی دانشگاه بوهمیا غربی کشور چک هستند که به عنوان نماینده دوره چک در موسسه آموزش های کوتاه مدت حضور دارد.