می توانیم در چند سال آینده قطب آموزشهای کوتاه مدت در جهان اسلام باشیم

هیئتی از مسئولین ستاد جامعه المصطفی (ص) العالمیه از فعالیت ها و امکانات موسسه آموزشهای کوتاه مدت بازدید نمودند.

خبرنگار سایت : هیئتی از مسئولین بلند پایه آموزشی جامعه المصطفی (ص) روز پنجشنبه مورخ ۹۴/۱۱/۱۸ برای بازدید از موسسه آموزش های کوتاه مدت در ساعت ۱۰ در موسسه حاضر شدند. جناب حجت الاسلام دکتر قنبری معاون محترم آموزش و هیئت همراه ضمن بازدید از نحوه اجرای دوره کوتاه مدت کشور چک، از دوره ویژه دانشجویان مجازی المصطفی دیدار نمودند.

واحد استدیو موسسه و آشنایی با شیوه ضبط مجموعه نرم افزارهای آموزشی معارف اسلامی از دیگر قسمت هایی بود که مورد توجه مهمانان قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک افضلی، ریاست موسسه آموزش های کوتاه مدت در نشست مشترک کاری به هیئت مهمان خیر مقدم گفته و از حضور آنان تشکر نمودند. دکتر ملک افضلی ضمن تقدیر از دکتر حاجی ده آبادی رئیس سابق موسسه آموزش های کوتاه مدت، بر فعالیت ها و اقدامات انجام شده طی دوران ریاست ایشان ارج نهادند. ایشان ضمن تشریح دوره های کوتاه مدت معارف اسلامی، فرصت های مطالعاتی و گفتمان های علمی-تخصصی به ارائه طرح های آتی شده برای تحول موسسه پرداختند.

رئیس موسسه، ضمن تاکید بر تهیه و تدوین بسته ها و متون آموزشی، اجرای طرح هایی مانند نیازسنجی آموزشی، رقیب شناسی موسسه و پگیری ثبت موسسه در مراکز بین المللی را از ضروریات پیشبرد اهداف موسسه برشمرده و اظهار کردند:«به یاری خدا می توانیم در چند سال آینده قطب آموزش های کوتاه مدت در جهان اسلام باشیم.»

حجت الاسلام و المسلمین قنبری، معاون آموزش جامعه المصطفی (ص) پس از معرفی همکاران و مدیران معاونت آموزش به یادآوری نکاتی در خصوص موسسه آموزش های کوتاه مدت پرداختند. ایشان با تاکید بر لزوم عملی شدن سامانه سجا و ثبت اطلاعات فراگیران دوره های کوتاه مدت، استمرار حفظ ارتباط با دانش آموختگان در فضای مجازی را امری لازم و ضروری برشمرد.

دکتر قنبری ضمن پیشنهاد بازدید از موسسات آموزشی خارج کشور، بر ضرورت برگزاری فرصت های مطالعاتی برای فراگیران و طلاب خارج از کشور تاکید نمودند. تدوین نظام نامه جامع آموزشی متناسب با موسسه و تغییر ساختار گروه های علمی از دیگر مواردی بود که معاون آموزش جامعه المصطفی (ص) به آن اشاره نمودند.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید وحید کاشانی، معاون آموزش موسسه، ضمن تبریک و تهنیت ایام پیروزی انقلاب اسلامی به جایگاه ویژه موسسه آموزش های کوتاه مدت و نقش آن در ترویج دین مبین اسلام اشاره نموده و تاکیدات مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) در این خصوص را یادآور شدند. معاون آموزش موسسه گزارشی از فعالیت های آموزشی موسسه در ۹ ماه اول سال ۹۴ ارائه نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین سید عباس مسعودی، معاون فرهنگی – تربیتی موسسه و جناب آقای شهریار شجاعی پور مدیر علمی مطالعاتی نیز در خصوص اهمیت دوره های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی نکاتی را مطرح نمودند.

شایان ذکر است جناب آقای قلی زاده مدیر کل امور تحصیلی، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مدیر کل سنجش و پذیرش، جناب آقای آزادی کارشناس مسئول آموزشی، جناب آقای صیادنژاد رئیس گروه نظارت و ارزیابی آموزشی، جناب آقای زارع زاده مستطاب رئیس گروه همکاری ها و پشتیبانی آموزشی، جناب آقای مصطفی قنبری مسئول دفتر معاونت آموزش و جناب آقای موسی پسندی مدیر کل ساماندهی مراکز آموزشی، اعضاء هیئت مسئولین بازدید کننده از ستاد مرکزی جامعه المصطفی العالمیه بودند.

جلسه مشترک مسئولین آموزش جامعه و موسسه در ساعت ۱۲ خاتمه یافت.