نشست اعضای شورای منطقه ای جامعه المصطفی

به گزارش گروه خبری سایت موسسه – نشست اعضای شورای منطقه ای جامعه المصطفی با حضور ۸۰ تن از این اعضاء، ظهر روز دوشنبه ششم دی ماه ۱۳۹۵ در موسسه حکمت برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهامت مدیر شورای منطقه ای جامعه المصطفی با اشاره به عظمت کار جامعه المصطفی، از موسسه حکمت به عنوان روزنه ای به سمت اسلام یاد کرد و افزود : به دلیل اینکه بسیاری از افراد، زمان لازم  برای تحصیل در مقاطع بلندمدت را ندارند لذا در موسسه حکمت با برگزاری دوره‌های کوتاه ‌مدت فرصتی فراهم است تا مردم دنیا با اسلام ناب محمدی آشنا شوند و ان شالله به جایی برسد که حلاوت دین مبین اسلام به گوش جهانیان برسد و همه باید در این زمینه فعالیت کنیم.

ایشان از فعالیت های انجام شده در موسسه برای برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تشکر کردند.

دکتر محسن ملک افضلی رئیس موسسه حکمت با اشاره به تنوع ادیان و مذاهب فراگیران موسسه، به تغییر نگرش آنها بعد از گذراندن دوره‌های کوتاه مدت اشاره کرد و افزود خوشبختانه شبهاتی که در مورد اسلام و تشیع وجود دارد به واسطه حضور در موسسه زدوده می شود و این از دستاوردهای موسسه است که ساحت مقدس دین اسلام و تشیع برای فراگیران کشورهای مختلف، در طول دوره‌های کوتاه‌ مدت پیراسته می‌شود و ما به آن مفتخر هستیم.

رئیس موسسه حکمت هدف از برگزاری این نشست را شناخت زمینه های همکاری بین موسسه و مشاوران منطقه ای برای پذیرش فراگیران عنوان کرد و افزود : مشاوران منطقه ای از جمله حلقه های ارتباطی متقاضیان با موسسه هستند و در این خصوص نقش کلیدی ایفا می‌کند.

دکتر ملک افضلی با مروری بر سابقه ۱۱ ساله موسسه به تبیین ویژگی های برنامه های آموزشی از جمله استفاده از بسته های آموزشی متنوع متناسب با سطح فراگیران، برنامه‌ریزی دوره ها با توجه به شرایط هر دوره و استفاده از اساتید زبان پرداخت.

وی با بیان اصول و سیاست‌های موسسه، بر اهمیت نخبه گزینی، ماهیت آموزشی موسسه و تقریبی بودن دوره ها در حفظ وحدت اسلامی تأکید کرد.

رئیس موسسه حکمت با برشمردن مراحل ثبت‌نام متقاضیان از اعضای شورای منطقه ای درخواست کرد تا با رعایت سیاست ها، امکانات و آیین نامه ها موسسه، اقدام به معرفی متقاضیان دوره های کوتاه مدت نمایند.