نشست فرهنگی بررسی فاجعه منی با حضور حجت الاسلام و المسلمین حکیم الهی

گروه خبری سایت موسسه : حجت الاسلام و المسلیمن حکیم الهی،  معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه ‌المصطفی (ص) العالمیه روز چهارشنبه  ۹۵/۶/۱۰ با حضور در نشست فرهنگی موسسه الحکمه به بررسی ابعاد مختلف فاجعه منی پرداختند.

این نشست که با حضور فراگیران دوره های کوتاه مدت موسسه الحکمه از کشورهای لبنان، عراق، نیجریه، سوریه و تونس برگزار شد، با هدف شفاف سازی و ارتقای سطح بینش فراگیران در خصوص فاجعه منی اجرا گردید.

معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه ‌المصطفی (ص) که خود سال گذشته در مناسک حج حضور داشتند به تشریح اتفاقات سقوط جرثقیل و فاجعه منی پرداخته و ابعاد آن را از جهات گوناگون بررسی نمودند.

ایشان با تبیین موقعیت جغرافیایی و استراتژیک عربستان،  به عوامل موثر در مدت حکومت آل سعود اشاره نمود و با ارائه مستندات مختلف این حکومت را مقصر اصلی فاجعه منی دانست.

حجت الاسلام حکیم الهی در پایان به سئوالات مطرح شده از سوی فراگیران پاسخ داد که باعث رفع ابهامات موجود در این خصوص گردید.

شایان ذکر است نشست فرهنگی بررسی فاجعه منی در موسسه الحکمه المصطفی (ص) در حالی برگزار گردید که در حال نزدیک شدن به ایام حج و سالروز این حادثه دلخراش هستیم.

IMG_6644   IMG_6687

IMG_6682   IMG_6679