پنجمین اجلاسیه مدیران گروه های علمی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش گروه خبری موسسه الحکمه، پنجمین اجلاسیه مدیران گروه های علمی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، از صبح روز جمعه سیزدهم اسفند در اردوگاه آموزشی  شهیدبهشتی اصفهان  با شعار “نقش گروه های علمی تربیتی در تحقق مرجعیت علمی المصطفی” برگزار شد.

دراین اجلاسیه که دور روز به طول انجامید بالغ بر ۲۵۰ نفراز مدیران گروه های علمی وتربیتی جامعه المصطفی از سراسر کشور حضور داشتند .

آیت الله اعرافی، رئیس جامعه المصفی العالمیه و مدیر حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام قنبری معاون آموزش جامعه المصطفی و حجت الاسلام ملکی، رئیس جامعه المصطفی نمایندگی اصفهان از جمله سخنرانان این اجلاسیه بودند.

در طول اجلاسیه حجت الاسلام و المسلمین ملک افضلی رییس موسسه الحکمه به عنوان مدیر نمونه المصطفی معرفی شد و آیت الله اعرافی با اهدای لوح سپاس و تندیس از ایشان تقدیر نمود.

حجت الاسلام ملک طی سخنان خود به تبیین چشم‌انداز موسسه الحکمه و جایگاه آن در تحقق اهداف جامعه‌ المصطفی العالمیه پرداختند

ریاست موسسه الحکمه  به جایگاه  موسسه در افق چشم انداز سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود : موسسه الحکمه در افق ۱۴۰۴ ، الگوی برتر علمی، فرهنگی و تربیتی است که با استفاده از ظرفیت­های داخل و خارج کشور عهده­دار “تقویت بینش‌ها و مهارت‌های نخبگان و فعالان فرهنگی دنیای اسلام” و “تغییر  بینش و نگرش عالمان و فعالان فرهنگی جهان نسبت به اسلام و انقلاب اسلامی ایران” و زمینه­ساز “گفتمان و تفاهم فکری اندیشمندان جهان پیرامون مهم‌ترین مسائل محوری مطرح در ساحت‌های معرفت دینی خواهد بود. این مؤسسه در افق ۱۴۰۴ به عنوان کارآمدترین قطب آموزش‌های فشرده و فرصت‌های مطالعاتی در حوزه آموزه‌های قرآن و اهل بیت(ع) در سطح منطقه و جهان اسلام مطرح است.

در حاشیه این اجلاسیه نمایشگاه دستاوردهای علمی معاونت آموزشی و تربیتی برپا بود و درسنامه های تدوین شده موسسه الحکمه در سال جاری از جمله دستاوردهایی بود که به معرض نمایش گذاشته شده بود.