پیام تبریک آیت الله اعرافی به پاپ فرانسیس به مناسبت آغاز سال نو میلادی

به گزارش گروه اداره ارتباطات و بین الملل موسسه الحکمه – آیت الله اعرافی رئیس جامعه المصطفی العالمیه طی پیامی آغاز سال نو میلادی را به پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان تبریک گفت . متن پیام به شرح زیر است :

عالی‌جناب پاپ فرانسیس رهبر محترم کاتولیک‌های جهان

با سلام و تحیت

بسیار خرسندم که فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت عیسی مسیح و آغاز سال جدید میلادی ۲۰۱۸ را به جنابعالی و همکارن محترمتان در واتیکان، همه یکتاپرستان گیتی و تمامی مسیحیان جهان بویژه به جامعه عزیز مسیحیان ایران تبریک عرض نمایم.

اینجانب به نمایندگی از دو مرکز بزرگ علمی جهان تشیع، حوزه های علمیه ایران و همچنین جامعه المصطفی العالمیه در شهر مقدس قم و همچنین عمل نهادن به نص صریح قرآن کریم در دستور به تعامل بین ادیانی، از این فرصت سود برده و دست دوستی و همکاری شما را در اهتمام ویژه به دیدگاه‌های متعالی الهی و بشردوستانه جناب‌عالی و مواضع عدالت‌خواهانه و بویژه گفتگو و تعامل میان دینی به گرمی می‌فشارم. ضمن تاکید بر جایگاه دین، معنویت و عقلانیت در گره‌گشایی معضلات معاصر بشریت و زمینه سازی صلح و عدالت جهانی، آمادگی این دو نهاد را برای تشریک مساعی بیشتر در جهت تعامل و همکاری های همدلانه و علمی بین الادیانی اعلام می‌دارم. امیدوارم به حول و قوه الهی، فرصتی مناسب جهت ملاقات با حضرتعالی در سال ۲۰۱۸ جهت گفتگوی بیشتر پیش آید.

از خداوند متعال، ضمن آرزوی سلامتی جنابعالی و توفیق روزافزون برای تمام مسیحیان عزیز در راستای ترویج رسالت پیامبران الهی، آرزوی سالی مملو از صلح و آرامش را برای تمام ابناء بشری مسألت دارم.

علیرضا اعرافی